11.8.2013

Vilkas viikonloppu ja lisää testattavaa

Vetojen osalta kuluva viikonloppu on ollut ja on vieläkin varsin vilkas. Esim tulevan yön MLB:ssä pelaan buffetin perusteella yhdeksää kohdetta. Laukkavetoja olen vetänyt useita, vähän huonolla tuloksella tosin. Niiden antajana ilmaisvinkit, mukaan lukien testissä oleva Steady Eddy.

Maksullisesta Midas Method-palvelusta saa meililistalle liittymällä lauantain vinkit ilmaiseksi. Sain nämä tälle päivälle ensimmäistä kertaa ja osuivat varsin hyvin kohdalleen. Vinkit näkyvät alla. Molemmat win-kohteet menivät oikein ja E/W:stä tuli sijoitus.


Bet Pro Club sai itsensä melkein plussalle yhden E/W kohteen sijoituksen avulla. Bet Kudosin ilmaisvinkit tulivat tänään Race Readersiltä, mutta menivät valitettavasti väärin. Steady Eddyn kolmesta kohteesta lauantaille yksi sijoitus.

Baseballia pelasin eilen buffetin vinkein viiden kohteen verran ja niistä meni oikein neljä kohdetta. Omat takaisin ja vähän päälle.


XFactorin viikonlopun kuudesta kohteesta pelatiin tänään kolme ja saldona niistä yksi oikein, kääntää palvelun saldon jälleen pakkaselle.

Uutena otin testiin muutamaksi viikoksi DocSportsilta parin vinkkaajan NFL preseason vinkit. Nämä vinkit eivät ole pahan hintaisia, 49$ koko kolmen viikon preseason. Toki pelit ovat varmaan vaikeammin ennustettavissa kuin sitten sarjapeleissä, mutta on mielenkiintoista nähdä minkälaiseen tulokseen palvelut pääsevät. Vinkit tulevat palveluilta Doc Sports ja Vegas Sports Informer. Docsportsin tulos tähän mennessä 2 / 2 ja vielä yksi kohde huomenna. VSI:n viikonlopun saldo 1 / 2. Jos sinulla ei vielä ole tiliä Docilla niin uudet asiakkaat saavat 60$ arvosta vinkkikrediittejä, eli halutessaan tuon preseason-paketin saa ilman mitään kustannuksia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti