3.8.2013

Ajatuksia Buffetista ja muusta

Aloin tänään miettimään buffetin tuloksia ja harmittelin sitä, että luovuin alkuperäisestä panostusideastani, eli että koska vinkit on jaettu kolmeen ryhmään, ultimate, best ja good niin näihin panostettaisiin vastaavasti viisi, kolme ja yksi yksikköä per kohde. Ensimmäisten päivien hurja best-kohteiden määrä säikäytti ja päätin keskittyä vain niihin. Best bettien joukosta nostetaan yleensä yksi kohde ultimate betiksi, mutta ei välttämättä joka päivä.

Joka tapauksessa, kaivoin tänään vanhat vinkit esiin ja tein seurannan missä on mukana kaikki vinkit ja niihin panostus kuten yllä, vanhat kertoimet ja tulokset löytyivät kätevästi täältä. Tulokset saavat hakkaamaan päätä seinään. Sadan euron panostusyksiköllä olisin kaikkien kohteiden pelaamisella saldossa +2286 kun taas pelkkiin besteihin keskittymällä saldossa +519. Sinänsä mielenkiintoista, että goodien osumaprosentti on yli 84% kun se besteillä ja ultimateilla on 53% tuntumassa.

Teinpä pienen virheen laskutoimituksissa jonka korjasin ja nyt kuvaajatkin näyttävät todellisuutta. Eli ihan hyvä, että olen keskittynyt best ja ultimate vetoihin. Osumaprosentit ovat olleet Ultimateilla ja Besteillä tosiaan tuo ~53% ja Goodeilla noin 67%

Korjataanpas vielä lisää, nyt pitäisi olla viimein oikein. Oli jäänyt mukaan vielä muutama väärin merkitty panostusyksikkö. Kaikkien kohteiden pelaaminen olisi ollut kannattavempaa.

Alla olevat kuvat kertovat lisää.

Pelkät Best- ja Ultimate-vedot, kaikki saman arvoisina
Kaikki vedot eri panostuksilla Lisään nämä molemmat kuvaajat Testissä nyt-sivulle ja kuljetan molempia mukana testijakson loppuun asti.

Mutta kaikista mielenkiintoisimmat kuvaajat saa aikaan jos laittaakin kaikille vedoille saman panoksen



Tai peilikuvana, eli Goodeille 5 yksikköä ja besteille sama 3 ja ultimateille vain yksi.



Palaan näihin sitten loppuraportissa.

Laukkarintamalle ei kuulu hyvää. Ellei huomisen laukoissa tapahdu ihmeitä niin kesketän Form Guy-testin kahden viikon jälkeen. Tällä hetkellä ollaan melkein 45 yksikköä pakkasella ja osumaprosentti on vain noin 10%.

Jalkapallossa oli taas hiljaisempi alkuviikko ja sitten loppuviikkoon yhteensä 6 kohdetta, joista kolme pelataan huomenna sunnuntaina. Osumaprosentti on ollut nyt 50%, mutta saldo on pakkasella melkein 13 yksikköä.

Jalkapallosta puheenollen Betkudosilla on uusi lupaavankuuloinen jalkapallovinkkipalvelu, Form Football. Minulla ei rahkeet riitä tällä hetkellä uuden testin aloittamiseen, mutta jos joku muu innostuu niin kuulisin mielelläni tuloksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti