16.8.2013

Uuden panostustavan tulikoe

Viimeyön MLB vedot tein uudella panostustavalla, mutta mukana oli vain kolme kohdetta. Tänään uusi tapa pääsee kunnon testiin kun Buffet nosti esiin seitsemän kohteen menyyn joka tarkoitti yhteensä 29:n yksikön panoksia, aiemmalla 1-3-5 tavalla yksikköjä olis käytetty 17. Isompi osa kassasta on pelissä, mutta mahdolliset voitotkin ovat isommat. Buffetin ultimate bet kohteesta tuli itse asiassa vain kolmen yksikön kohde ja yön isoksi vedoksi tuli kohde joka olisi muuten ollut yhden yksikön kohde. Yhdistelmänä ei viime yöltä tullut rahaa, mutta kohteet yksinään pitivät kassan plussalla.




Viime yönä julkaistiin viikonlopun preseason vinkit. Harmittavasti Doc's Sports julkaisee jefu-vinkit 02:00 suomen aikaa torstai-perjantai yönä. Eli jos on kohteita sille illalle niin on mahdollista, että jäävät pelaamatta. Viime yölle oli onneksi vain yksi kohde ja sattumalta havahduin sen verran yöllä, että tarkistin kohteet ja heitin pikaisen in-play vedon sisään. Yhteensä viikonlopulle, joka loppuu maanantai-tiistai yöhön on viisi kohdetta Docilta ja kaksi VSI:ltä. Kaikki kohteet yhden yksikön vetoja.

Laukkapuolella The Bet Pro Clubilta ei ollut tälle päivälle kohteita ja viikon ilmainen trial päättyi tänään. Steady Eddyltä tuli yksi osuma, mutta se oli niin alhaisella kertoimella, että ei paikannut toisen kohteen miinuksia. Huomenna tulee taas ilmainen vinkki Midas Methodilta ja huvittaisi se ottaa seuraavaksi testiin. Siinä tulisi vinkkien lisäksi mukana ohje omien kohteiden etsimiseen, tavallaan huvittaisi opetella kohteiden etsiminen systeemin perusteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti