15.8.2013

Panostuspohdintaa

Ennenkuin Docin ja VSI:n viikonlopun vinkit julkaistaan niin  laitoin sisään lapun Sports Cappingin ilmaisvinkkien pohjalta.


Steady Eddyltä tänään pieni valonpilkahdus kun E/W kohteesta tuli sijoitus. Ei kuitenkaan kauheasti lämmitä. Ja tämän lisäksi listasivat tämän päivän toisen kohteen voitoksi vaikka se oli Non Runner. Laukkapuolella edelleen ilostuttaa The Bet Pro Club, joka on ollut koko viikon hyvässä vedossa. Huomenna valitettavasti tulee täyteen ilmainen testijakso. Pitää kuitenkin melkein odotella, että XFactor on valmis ennenkuin aloitan uutta. Harmittaa, että en tehnyt seurantaa näistä vedoista. Mutta esim tänään osui kohde yli kuuden kertoimella ja toissapäivänä alla oleva tupla, sekin yli kuuden yhteiskertoimella.


Baseballin puolella SPB jatkaa tasaista puurtamistaan. Kun tuossa aiemmin laskin noita osumaprosentteja niin aloin uudelleen miettimään näiden kohteiden panostusta. Seurannassa olen nyt käyttänyt yhden yksikön tasapanoksia Best- ja Ultimate-vetojen seurannassa ja 1-3-5 panostusta kaikkien kohteiden seurannassa. 

Aiemmin jo totesin, että koska Good-kohteiden osumaprosentti on parempi, niin itse asiassa parempiin tuloksiin pääsee jos kääntää panostuksen toisinpäin ja laittaa goodeihin 5 ja ultimateihin 1. Ei itse asiassa ole suurta eroa mitä best/ultimateihin laittaa, 1 vai 0 ja lopputulos on saman suuntainen. 

Seurannan aikaisten vetojen kanssa olen kuitenkin päässyt kaikista kovimpiin tuloksiin jos olen laskenut panostusyksikön kohteen osapuolten osumaprosentin kautta ja laittanut ne sitten asteikolle 1-10, monin verroin kovemmat tulokset. Tähän täytyy vielä palata myöhemminkin.

Mielenkiintoisen lisätietona, tähän astisen seurannan aikana jokainen kohde jolle on annettu yli kahden kerroin on mennyt oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti