8.8.2013

Greenwall

Onnistuin vähän vahingossa yhden Kick Off Profits-kohteen kanssa saamaan aikaan viherseinän. Eli tilanteen, että kävi ottelussa kuinka tahansa niin tili jää plussalle.

Alkuperäinen vetoni oli 3 euron veto tasapelille. Ottelu oli jo varsin pitkällä ja tilanne oli vielä 0-0. Tämä oli laskenut tasapelin kertoimen varsin alas ja näin sain vedettyä edullisen Lay-vedon tasapelille. Eli, veto sen puolesta, että tulos on jotain muuta kui tasapeli. Betfair on yksi vetopörsseistä missä pystyy tekemään myös Lay-vetoja, siellä myös vastapelurina on (käytännössä) aina joku toinen pelaaja, vedonvälittäjä ottaa voittonsa komissiona voitoista. Urheilutreidaukseen pitänee ehkä tutustua tarkemminkin, yksi varteenotettava apu tähän voisi olla Betfair Trading Expert. Pistetään harkintaan.

Laukkapuolelta Steady Eddyltä tuli vain yksi pieni osuma joka ei yksistään onnistunut nostamaan palvelua plussalle. Pelasin myös muutamia ilmaisvinkkejä, yksi niistä oli Bet Pro Clubilta ja se osui hienosti reippaalla yli 18 kertoimella. Tuo kyseinen vinkkaaja tarjoaa ilmaista 7 päivän koejaksoa, houkuttelisi koittaa :)



XFactorilla oli viime yönä yksi kohde joka tuli kotiin nostaen palvelun plussalle. Viikonlopun kohteet on jo julkaistu ja niitä on yhteensä kuusi, kolme lauantaille ja kolme sunnuntaille.


Buffetista tuli kahden päivän tauon jälkeen taas vinkkejä, tosin vain kaksi Good bet-kohdetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti