22.8.2013

Tasapainottelua ja laukkaveikkausta

Tämän viikon buffet-vetojen kautta on kyllä korostunut, että mikä on oikean panostamisen merkitys. Ja jos sellaista ei anneta niin jostain sellainen pitää löytyä. Siinä mielessä, esim Docin vinkit ovat helpompia kuin Buffet, koska niissä on aina mukana panostusohje. Joka tapauksessa, viime yö meni ihan ok ja saatiin kassaa hilattua ylöspäin. Vielä ollaan kuitenkin reippaasti alapuolella huipputasosta. Alla viimeyön vedot pienestä yhdistelmästä.


Alla kuvaaja tilanteesta 1-3-5 panostustavalla ja niin, että mukana on myös Good-kohteet. Pudotus on aika raju. Jos seuraa pelkkiä Best- ja Ultimate kohteita ja panostaa tasapanoksin niin tulos on vielä heikompi, käydään itse asiassa ihan nollilla.



Saldon muutokset 1-3-5 panoksilla


Saldon muutokset tasapanoksilla Best- ja Ultimate-kohteisiin


Xfactor jatkoi hyvässä vedossa tauon jälkeen vinkkaamalla voittokohteen.

Sitten laukkavetoihin. Steady Eddy on alkanut hieman sahaamaan paikallaan, teen testiä kuun loppuun asti ja katsotaan siinä vaiheessa tilanne uudelleen. Tämän lisäksi otin testiin Midas Methodin, se poikkeaa vinkkipalveluista siinä, että kolme kertaa viikossa julkaistavien, kolmeen eri kategoriaan jaettujen vinkkien lisäksi mukana tulee opaskirja omien kohteiden valintaan. Systeemi on varsin yksinkertainen, mutta näyttää siltä, että parhaat tulokset saa kun vedot laittaa sisään reaaliajassa vähän ennen kunkin lähdön alkua. Osumaprosentti on ollut parempi kun Steady Eddyllä, mutta pari viimeistä systeemin rajoilla olevaa kohdetta ovat painaneet tulosta pakkaselle.

Tämän lisäksi lähdin opettelemaan muutenkin laukkakohteiden etsintää itse. Tälle päivälle mahtui tämä hieno onnistuminen. Ylempi on voitto- ja alempi sijoitus-veto. Vedot on vedetty Betfairissä, siksi tuo komissio voitoista.



Laitan jatkossa nämä itse löytämäni kohteet blogiin etukäteen jos joku haluaa ottaa riskin niiden kanssa. Teen näistäkin samanlaisen seurannan kuin muistakin testeistäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti