2.8.2013

Muuttotaukoa

Tämä viikko on ollut hieman taukoa bloggaamisesta, muutimme viikonloppuna ja tavarat ovat aika lailla hajallaan vieläkin. Vedot olen laittanut sisään, mutta energia ei ole riittänyt viestien kirjoittamiseen.

MLB-rintamalla on menty mennyt viikko aika lailla plusmiinus nollaa, buffetin vedot ovat edelleen tulleet kotiin noin 65% todennäköisyydella. Tämän lisäksi olen rakennellut kakkos- ja kolmos-lappuja eri ilmaisvinkeistä, esim Sports Capping ja uuten Zcode (joka myös myy vinkkipalvelua).

Ollaan siis juuri ja juuri saatu omat takaisin pitkin viikkoa. Tässä parhaiten onnistunut lappu. Tehty Sports Cappingin ilmaisvinkeillä.


Laukkarintamalla ei olekaan sitten mennyt yhtä hienosti, Form Guy menee melkoista kiitoa alaspäin, mukaan mahtuu onneks muutamia osumiakin hidastamaan tahtia. Annan tälle kuitenkin mahdollisuuden näyttää ja katselen vähän pidemälle kuin mitä edellisiä testejä.

Jalkapallovinkit osuivat viikonloppuna 2-3 ja alkuviikko meni ilman kohteita. Ensi yölle tuli yksi brassifudis-kohde. Toivon mukaan vilkastuu kun euroopan kaudet pääsevät vauhtiin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti