24.8.2013

Lauantai 24.8.2013

Buffetilla oli sähköpostin toimituksessa jotain ongelmaa torstaina ja se saapui vasta perjantaina aamupäivällä, luonnollisesti auttamattomasti myöhässä. Nämä kohteet eivät ole seurannassa mukana.

Perjantain vedot menivät hieman pakkaselle, kaksi viidestä kohteesta meni oikein ja kolme väärin. Onneksi oikein menneet olivat illan parhaimmilla kertoimilla ja neljän yksikön kohteita kun väärin menneet olivat kolmen yksikön. Hillitsi hieman alamäkeä. Tulevaan iltaan mennään viidellä kohteella.

Jenkkifutiksessa Preseason päättyy tähän viikonloppuun ja tälle viikonlopulle Docilta oli kolme kohdetta ja VSI:ltä vain yksi. Mielenkiintoisesti, VSI:n ainut kohde oli yhden yksikön veto joka menee ristiin Docin kolmen yksikön Preseason Game Of The Year-vinkin kanssa. Tämä peli pelataan tulevana yönä. Tästä pelistä riippuu jääkö Doc kolmannesyksikön verran pakkaselle vai reippaan viisi yksikkö plussalle. VSI jää plussalle kävi pelissä kuinka tahansa.

XFactorilla on vilkas loppuviikko, torstaina ja perjantaina molempina yksi kohde ja kaksi kohdetta lauantaille ja samat sunnuntaille. Viikonlopun kohteista tehtiin vielä neljä triplaa 2.5 yksikön panoksilla (normaalisti XFactorin kohteet ovat 10 yksikön).

Laukkapuolella tänään tuli muutama vinkki Midas Methodilta. Kaksi kolmesta vinkkiryhmästä on nyt plussan puolella. Steady Eddyllä tasainen alamäki jatkuu. Oma usko näihin vinkkeihin loppui, teen testiä tämän kuukauden loppuun kuten aiemmin lupasin, mutta teen sen paperitestinä ilman todellisia vetoja. Lähinnä siksi, että he eivät itse julkaiset historiaa muista kuin voitoistaan.

Omat kohteeni ovat olleet alamäessä ja tämän lisäksi sekä tälle, että eiliselle mahtui mukaan yksi Non Runner. Tämän päivän toisesta kohteesta tuli sijoitus mikä hieman paikkasi kassaa. Pakkasella ollaan silti vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti