8.8.2013

Suvantopäivät

Buffetilta on nyt kahtena viime iltana tullut tyhjä lista, joko ei ole ollut soveltuvia kohteita tai sitten siellä päässä on pidetty vapaapäiviä.

XFactorin tilausta jatkoin nyt kuukaudella eteenpäin. Alkuviikko on tuttuun tapaan ollut hiljainen, ensi yölle tosin on yksi kohde. Tulokset ovat toistaiseksi aika neutraaleja, 0-linjan molemmin puolin pyöritään.

Uutena testinä aloitin tosiaan ilmaisen laukkavinkkipalvelun testin, palvelu on nimeltään Steady Eddy ja sieltä saa päivittäin aina yhden vinkin. Tämän lisäksi saa bonuksena Eddys Each Way Earner-kohteen ja kaksi kertaa viikossa bonus kohteen, näiden eteen pitää tosin nähdä hieman vaivaa. Käytännössä nekin  ovat ilmaisia ja ne saa kun avaa uuden tilin johonkin heidän linkkaamaansa vedonlyöntisivustoon ja tallettaa vähintään 10£. Laitan seurantaan kaikki kohteet. Toistaiseksi ollaan hieman pakkasella.

Tämän lisäksi WINillä oli tarjouksessa kaksi viikkoa jalkapallovinkkejä viidellä punnalla. Palvelu on nimeltään Kick Off Profits ja alennuksen saa koodilla KOP1. Nämä vinkit pelailen ilman erityistä seurantaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti