24.7.2013

Tulos - Testi 3 - GGL Sports - 35 / 126 | -7875

Aloitusjärjestyksessä kolmantena testinä aloitettiin GGL Sportsin laukkavinkkien testaaminen. Lähtökohtaisesti lähdettiin kahden viikon testiin koska palveluun sai edullisesti tuon testijakson, ensimmäisten päivien onnistumisten johdattelemana miten jo, että GGLää jatkaisi täyden kuukaden ensimmäisen kahden viikon jälkeen.

Palvelu antaa vinkkejä 6-7 päivänä viikossa ja sen normaalihinta on 13,97£ / 14pv. Vinkkejä tulee päivässä parhaimmillaan (pahimmillaan?) lähes kaksi kymmentä.

Alun menestyksen jälkeen alkoi kuitenkin romahdus, ensiksi heiluttiin plus-miinus rajalla ja sitten lähdettiin kunnon luisiin joka olisi noin viikossa tehnyt 100 euron panostysyksiköllä yli 7000€ kuopan. Tässä vaiheessa päätin, että palvelu on nähty.

Yhteensä testijakson aikana pelattiin 126 laukkavinkkiä joiden osumatarkkuus oli 28%. GGL tarjoaa myös Golf-vinkkejä, mutta niitä tulee harvemmin ja jätin ne pelaamatta.

Tämän testijakson perusteella en pysty suosittelemaan palvelua. WINiltä löytyy muitakin laukkavinkkejä tarjoavia palveluita ja niiden tulokset ainakin tällä hetkellä ovat huomattavasti paremmat.

Kaikki GGL:ää käsittelevät viestit löydät täältä ja kaikki tähän testiin liittyvät täältä.

Visit GGL Sports

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti