26.7.2013

Ensimmäiset fudisvedot ja laukkaepäonnea

Tänään tuli viimein ensimmäiset vinkit XFactorilta, yksi ottelu nyt perjantaille, kaksi lauantaille ja kaksi sunnuntaille. Kaikki vinkit olivat Both Teams To Score-vetoja ja niissä kantana kyllä, eli menee oikein jos molemmat joukkueet saavat edes yhden maalin. Perjantain ottelun kanssa mokasin ja jotenkin onnistuin pelaamaan väärää ottelua.. Huomasin virheen kun oikea ottelu oli käynnissä ja paikkasin tilanteen hieman ennen ensimmäisen puoliajan loppua, silloin tilanne 0-0. Heidän panostuksensa ovat kovia, 10 yksikköä kaikissa vinkatuissa otteluissa.

Laitoin koko viikonlopun vedot jo tänään ja tein niistä vielä yhdistelmälapunkin. Mahdollisesti olisi voinut saada parempia kertoimia jos olisi odottanut, tai sitten ei.

The Form Guy jatkaa epäonnisesti, tälle päivälle oli kolme kohdetta, joista kaksi olivat Each Way -vetoja. Kaikki vedot menivät väärin.

Viime yön MLB näytti punaista, mutta tänään uudella innolla ja neljän lapun voimin. Yhteen Buffetin Best-tupla, toiseen Buffan Goodit (5 kohdetta), kolmanteen iso yhdistelmä sports cappingilta ja viimeiseen peesattiin UG:tä.

Mutta tuosta eilisestä täytyy sanoa, että kusi kyllä monella vedot. Sen verran monella capperilla nuo olivat vinkkeinä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti