8.7.2013

Sunnuntain vetojen tulokset ja maanantain vedot

Sunnuntaina sain pelattua Allanin kohteet ajoissa, sieltä tuli yksi neljän yksikön ja yksi 2 yksikön kohde. Molemmat menivät oikein. Tälle illalle tuli neljän ja kolmen yksikön kohteet.



Buffetilta ei tullut sunnuntaina viestiä, voi olla että viettää sunnuntai-taukoa, mutta mun silmiin ei ole osunut tuosta mainintaa. Katsotaan miten käy tänään.

Tips for Sales ei ollut löytänyt sopivaa kohdetta pelattavaksi sunnuntaille joten jätti vinkkaamatta. Maanantaille löytyi kahden yksikön kohde, mutta se ei osunut kohdalleen.



Koitin kepillä jäätä ja pelasin lauantaina ja sunnuntaina Superpesistä, pääosin naisten, mutta mukana myös yksi miesten ottelu. Panos oli pieni, mikä tietenkin nyt harmittaa kun osui kohdalle.



Olen hieman tuossa tutkinut tuossa pesistilastoja tältä kaudelta ja näyttäisi siltä, että jos olisi pelannut suosikkia voittamaan koko kauden niin olisi hieman voitolla tässä vaiheessa kautta. Pitää vähän tutkailla tarkemmin. Vielä kun löytäisi jonkun asian joka korreloisi supervuoroparin todennäköisyyden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti