22.7.2013

Takaisin linjoilla

Noniin, parin päivän blogitauon jälkeen jälleen mukana kuvioissa. Laukka-vedot tein tauon aikanakin ja samoin perjantaina normaalirytmiin palanneen MLB:n.

Päätin lopettaa molemmat laukkatestit siitä yksinkertaisesta syystä, että molemmat alkoivat olemaan todella syvässä kuopassa. GGL, joka antaa päivälle toistakymmentä tipsiä sai aikaiseksi vielä syvemmän kuopan kuin maltillisempi Secret Tips for Sale. Kirjoittelen molemmista loppuraportin lähipäivinä. Sitä odotellessa molempien kuvaajat kertovat karua kieltään.

GGL Sports (35 / 126 | -7875)


Secret Tips For Sale (2 / 22 | -3270)


Myös handicapper-konsensus oli viikonlopun aikana laskusuhdanteinen. Kolmen päivän tulos buffetin vedoilla oli 3 / 9. Yksi kolmesta sopisi olla vielä väärin ja tasapanoksilla mentäisiin eteenpäin tai ainakin pysyttäisiin samoissa. Nyt kuitenkin otettiin hieman tapapakkia. Olen kuitenkin ottanut yhden kuukauden jatkokauden ensimmäisen 10 päivän lisäksi joten Sports Picks Buffetista tulee ensimmäinen hieman pidempi testi blogin historiassa.


Jokaiselle päivälle on sattunut kolme best betiä ja sitten vaihteleva määrä Good-bettejä, eilen esimerkiksi kahdeksan. Myöskään näiden vetojen kanssa ei ole kulkenut kovin hyvin viime viikonloppuna. Kaikilla vinkkaajilla All-Star krapula?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti