1.7.2013

Ensimmäinen testikohde, Sports Picks Buffet

Aloitetaan testaaminen palvelulla missä testaamisen riski on varsin alhainen. Sports Picks Buffet tarjoaa edullisen 10-päivän koejakson hintaan 5$, ALVin kanssa tästä tuli eurohinta 5,06€. Jos palvelun käyttöä jatkaa 10-päivän testijakson jälkeen niin hinta on 125 $ / kk.

Palvelusta tulee päivittäin sähköpostiviesti mihin on koottu parhaimmat vedot useista vinkkipalveluista, eli suositellaan niitä kohteita mistä mahdollisimman moni vinkkipalvelu on samaa mieltä. Tilasin palvelun juuri äsken ja ensimmäinen viesti ei ole vielä tullut, mutta näin etukäteen tarkoituksena on pelata kaikki suositellut kohteet, päätän tämän lopullisesti sitten kun vinkit ovat ensimmäisen kerran käsissä.

Koska riski paketin hinnan suhteen on pieni niin pelaan tämän testin pienillä panoksilla, hinnan kattamiseksi ei tarvitse voittaa mahdottoman paljon.

Kun päivän vedot ovat ratkenneet niin julkaisen ruutukaappauksen kupongistani ja tulokset siitä miten hyvin vinkit osuivat kohdalleen.

Palvelun mainosivusto on aika in-your-face pakollisine kuvatodisteineen aikaisemmista voitoista. Palvelun takana on tilastotieteilijä John Morrison joka mainostekstien mukaan tekee tätä työkseen. Hänellä on myös kaksi muuta vinkkipalvelua hieman erilaisella hinnoittelurakenteella. Sports Betting Champissa on 197$ kertamaksu millä saa käsittääkseni päivittäiset vinkit. Koska palvelu myydään Clickbankin kautta (kuten tämä Buffetkin) niin siinä on 60-päivän rahat takaisin takuu. Mainossivu on pitkä kuin nälkävuosi ja täynnä suosituksia päällisin puolin uskottavilta henkilöiltä. Tarkoitukseni on testata tätä seuraavaksi. Kolmas palvelu on The Champ Selections, missä on 500$ vuosimaksu ja sillä saa päivittäiset vinkit.

Disclaimer: Linkeissä vinkkipalveluihin on kumppanuuskoodi, eli jos päädyt ostamaan tuotteen niin saan siitä provikan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti