3.7.2013

Muutos suunnitelmiin

Ensimmäisestä testikohteestani ei ole kuulunut mitään tilauksen jälkeen. Eikä ole myöskään vastannut sähköpostiyhteydenottoihin.

Ei jäädä tuleen makaamaan. Annan vielä pari päivää aikaa vastata jonka jälkeen hoidan asian Clickbankin kautta. Sitä odotellessa päätin avata tilin NordicBetiin, koska sieltä saa ensitalletukseen 100% bonuksen, eikä minulla ollut siellä vielä tiliä. Ja hommata tipsejä Docsportsilta. Ostin sieltä yhden viikon MLB tipsit Allen Eastman-nimiseltä kaverilta.

Alkukassani on 200€ ja päivässä laitan likoon 20% kassasta. Allenilla oli tänään vinkit kahteen kohteeseen, toinen 5 yksikön voitto ja toinen 3 yksikön under 7,5. Yhteensä siis 8 yksikköä, otin tähän vielä lisää yhden yksikön ja jaoin päiväkassan, 40eur, yhdeksällä. Yhden yksikön kooksi tuli silloin 4,44€. Pelasin molemmat matsit yksittäisinä viiden ja kolmen yksikön panoksilla sekä yhdistelmän yhden yksikön panoksella.

Huomenna laitan ruutukaappaukset vetojen tuloksista niin päästään alkuun tässä hommassa, mahdollinen voitto yhteensä on karvan alle 80eur. Jos haluat nähdä vedot jo tänään niin saitti tarjoaa 60 taalaa krediitteinä uusille asiakkaille, sillä saa joko kahtena päivän tipsit tai sitten laittamalla pikkaisen omaa rahaa kiinni niin saa koko viikon vinkit. Itse kuitenkin odottaisin, että joku toinen ottaa riskin ensiksi ja kertoo tuloksista ennenkuin laittaisin omaa rahaa kiinni :) Kautta on kuitenkin vielä hyvin jäljellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti