6.7.2013

Ensimmäiset buffet-vedot

Tänään sain viimein ensimmäiset buffet-vinkit.Harmittavasti ne tulevat verrattaen myöhään, iso osa vinkatuista peleistä ei ollut enää pelattavissa siinä vaiheessa kun viesti tuli. Loppuviimein sain pelattua sellaisen lapun missä oli 4 kohdetta.

Muutin tälle päivälle hieman panostustapaani. Jatkossa käytän Eastmanin vetoihin yksikön arvona 2% päivän alkukassasta. Buffetin vetoihin käytän sitten loput niin, että riippuen kohteiden määrästä otan järkevän määrän foldeja mukaan.

Eastmanin kohdalla kävi tänään valitettavasti niin, että katsoin vinkit liian myöhään (tulevat viimeistään 19:30) enkä saanut toista kohdetta enää pelattua. Se tosin oli vain kahden yksikön kohde, joka on jo aika riskialtis. Toinen kohde oli New York Yankees - Baltimore Orioles ja Baltimore voittamaan. Yankees voitti ottelun 5-4, eli tappio tuli. Päivittelen testin tilanteen aina myös tuohon sivupalkkiin oikealle. Oikein menneet kohteet / Kaikki kohteet | Saldo jos yksikön suuruus olisi ollut 100€. Tällä hetkellä Eastman siis plussalla 1235€.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti