9.7.2013

Lisää testattavaa

Päädyin ottamaan mukaan testiin myös toisen laukkavinkkipalvelun, GGL Sportsin. Lähinnä siksi, että eräässä uutiskirjeessä siihen tarjottiin alennuskoodi, GGL14, millä sai 14 päivän koejakson 6 punnalla. Normaalisti viikko maksaa n.14 puntaa joten tuolla hinnalla kannattaa testatakkin. Vinkkejä tulee näköjään paljon, kuusi kohdetta tälle päivälle. Koodin saa käytettyä kun ensiksi klikkaa esim viikon mittaisen tilauksen tilausnappia, latautuvalta sivulta löytyy paikka promokoodille.

Kuudesta kohteesta yksi mitätöitiin, 3 meni väärin ja kaksi oikein.

Secret Tips For Salelta tuli tänään yksi kohde joka meni väärin.


Allenin viime yön vinkit menivät molemmat oikein. Vaikkakin Mets piti jännityksessä pitkälle aamuun, peli meni useammallekkin lisävuoroparille ennenkuin ratkesi Metsin eduksi. Giants - Mets oli neljän yksikön kohde ja Marlins - Braves kolmen. Ensiyölle, joka on myös testin viimeinen yö tuli vain yksi kolmen yksikön kohde.


Buffetilta ei kuulunut eilenkään viestiä. Olivat jotain sählänneet siellä poistaneet minut uudelleen listoilta, heidän sanojensa mukaan sekaannus tuli kun viikonloppuna ensiksi peruutin ja sitten tilasin uudelleen palvelun. Tämän päivän vinkkimeili tuli tunnin etuajassa luvatusta.

Koostin vinkeistä kaksi lappua, toiseen pelkät Best betit ja toiseen otin good betit mukaan ja yhdistin siihen vielä Är-Pee Partasen vinkit UG-yhteisöstä. Hänen vinkkinsä osuivat ainakin viime yönä hyvin kohdalleen. Katsotaan miten käy tuon yhdistelmälapun kanssa. Jos se osuu niin kyseessä on minun veikkaushistoriani isoin voitto.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti