2.9.2013

Alamäkeä ja uutta testattavaa

Buffetin vinkit ovat melkoisessa syöksykierteessä, ei meinaa tullu osumia niin sitten millään. Osumaprosentti roikkuu silti kuuden kympin tienoilla, mutta ollaan palattu aika lailla nollatasolle. Onkohan kauden jälkipuolisko vaikemmin haarukoitavissa?

Omissa laukkakohteissa jatkui kahden päivän tappioputki. Noh, tästä ei lannistuta. Joka päivä oppii jotain uutta. Päivän ensimmäinen kohde, If, johti lähes koko matkan ja hävisi niukasti lopussa. Uusinta kisasta löytyy täältä. Uusintojen katsomiseen tarvitsee ilmaiset tunnukset. Ginzanin juoksun näkee täältä.

XFactorilta ei ollut maanantaille vinkkiä ja viikonlopun viimeinenkin meni hutiin. Vähän plusmiinusnolla-viikonloppu heiltäkin.

Että ei loppuisi tekeminen niin aloitin myös uuden testin. Tällä kertaa hieman erilainen palvelu kun ei puolletakkaan voittajaa vaan katsotaan, että kuka ei ainakaan voita. Näitä vetojahan voi tehdä vain vetomarkkinoilla, esim Betfairissä. Osumaprosentin täytyy olla korkea koska riskeerataan enemmän kuin on mahdollista kussakin vedossa voittaa. Tästä syystä seurantakin on hieman erilainen kuin puoltovedoissa. Käsittelen yhtenä yksikkönä yhden pisteen riskiä, jokainen veto on tämän arvoinen. Jos kohde voittaakin niin menetys on silloin tuon yhden yksikön verran ja jos taas häviää (eli veto osuu :)) niin voitto on silloin riski / (kerroin - 1). Käytännössä tämä tarkoittaa silloin sitä, että pienillä kertoimilla voitot ovat isompia kuin isoilla kertoimilla.

Ihan minimipanoksilla tätä ei pysty testaamaan, koska ainakin Betfairissa tappiovedot asetetaan syöttämällä puoltovedon panos ja se ei voi olla pienempi kun 2€, kun kertoimet kohteissa voivat olla esim 9 niin riskiksi tulee 16 euroa. Palvelun nimi on RM Lays ja ainakin tällä hetkellä heillä on tarjous missä ensimmäisen kuukauden saa alle 10:llä punnalla. Ensimmäisen päivän vedot menivät oikein, mutta niin sopii olettaakkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti